• Ανδ. Παπανδρέου 35 - Γλυφάδα

Γνωρίστε μας

Η ορθοδοντική κλινική μας βρίσκεται στη Γλυφάδα. Στην κλινική μας χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε ασθενή μας, που για μας είναι μοναδικός.

Δεν είμαστε το κλασικό ορθοδοντικό ιατρείο μιας και έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε πλήρη υποστήριξη στην αισθητική αποκαταστάση του χαμόγελου κάθε ασθενή μας, σε κάθε ηλικία.

Στόχος μας είναι η παροχή θεραπειών ορθοδοντικής αποκατάστασης υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας ότι στο πέρας κάθε θεραπείας ο ασθενής μας είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό για το νέο του χαμόγελο. 

Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη σας, θα λάβετε πλήρη εκτίμηση του θεραπευτικού πλάνου που αρμόζει στο δικό σας ξεχωριστό περιστατικό και της πλέον σύγχρονης μεθόδου που είναι κατάλληλη για τη δική σας περίπτωση. 

Image

Ο ασθενής μας έρχεται πάντα πρώτος..

Ίσια δόντια και γοητευτικό χαμόγελο, πλέον είναι εφικτό για όλους σε κάθε ηλικία, με διάφορες μεθόδους! Στο ορθοδοντικό μας ιατρείο εφαρμόζουμε όλες τις μεθόδους ορθοδοντικής αποκατάστασης μιας και παρέχουμε πολλαπλές υπηρεσίες για τις διαφορετικές ανάγκες κάθε ασθενή μας.

Δικός μας ρόλος είναι η δική σας σωστή κι αντικειμενική ενημέρωση για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κάθε μεθόδου που μπορεί να εφαρμοσθεί για τη δική σας ξεχωριστή περίπτωση. Θέλουμε το καλύτερο για σας!

Υψηλής ποιότητας oρθοδοντικές υπηρεσίες

Image
Let's stay connected
Image

Εξασφαλίζουμε την υγεία και την αισθητική των δοντιών σε παιδιά και ενήλικες.

H επιστημονική μας ομάδα καθημερινά ενημερώνεται κι εκπαιδεύεται σε όλες τις νέες μεθόδους της ενώ υιοθετούμε κάθε πρωτοποριακή και καινοτόμα εξέλιξη του τομέα, με μοναδικό όφελος για τους ασθενείς μας.

Dr Manos Clinic

Αρχική

Ο Ορθοδοντικός

Υπηρεσίες

Blog

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

Ανδρέα Παπανδρέου 35, 16675 - Γλυφάδα

Ε: dralexmanos@gmail.com

 

Ωράριο Λειτουργίας

Το Οδοντιατρείο λειτουργεί καθημερινά κατόπιν ραντεβού.

Δευτέρα - Παρασκευή: 13.00 - 21.00

Ακολουθήστε μας

© 2024 Dr. Manos Clinic Website Design by DentalMarketing.gr