• Ανδ. Παπανδρέου 35 - Γλυφάδα

Invisalign - ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΝΑΡΘΗΚΕΣ

Οι διαφανείς νάρθηκες Invisalign είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος ορθοδοντικής θεραπείας, που γίνεται χωρίς σιδεράκια. Η κατασκευή τους γίνεται από ειδική θερμοπλαστική ρητίνη και ασκούν ελεγχόμενη πίεση στα δόντια σας αναγκάζοντας τα να μετακινηθούν στις επιθυμητές θέσεις!

Ο Ορθοδοντικός λαμβάνει αποτυπώματα και τα στέλνει στην εταιρεία Invisalign όπου και γίνεται ψηφιοποίηση των δοντιών και της σύγκλεισης.

Στη συνέχεια ακολουθεί ψηφιακή πρόβλεψη της τελικής θέσης των δοντιών από τον Ορθοδοντικό όπου και προκύπτει ένα ψηφιακό μοντέλο που δείχνει αναλυτικά τις οδοντικές μετακινήσεις από την αρχή ως το τέλος.

Έπειτα δημιουργείται τρισδιάστατη εκτύπωση μιας σειράς διαφανών ναρθηκών για την άνω όσο και για την κάτω γνάθο. Ο ασθενής πρέπει να φορά τους νάρθηκες όλο το 24ωρο, εκτός από την ώρα του φαγητού και στο βούρτσισμά, καθώς και να τους αλλάζει διαδοχικά κάθε 10 μέρες ή ανάλογα με τις οδηγίες του Ορθοδοντικού.

Οι νάρθηκες χρησιμοποιούνται για την πλειοψηφία των ορθοδοντικών προβλημάτων, ακόμα και σε περιπτώσεις όπου απαιτείται μεγάλη μετακίνηση δοντιών.

Κάποια από τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι:

  • Οι νάρθηκες δεν είναι ορατοί στους άλλους.
  • Εύκολοι στη τοποθέτηση τους.
  • Δεν προκαλούν ερεθισμό στα ούλα.
  • Εύκολοι στο καθαρισμό.
  • Ο ασθενής τους τοποθετεί και τους αφαιρεί.

Ορθοδοντική για Ενήλικες

Σήμερα, ένας στους τέσσερις ασθενείς μας είναι ενήλικας. Ανεξάρτητα της ηλικίας, η ορθοδοντική θεραπεία εξασφαλίζει καλύτερο δάγκωμα, καλύτερη σύγκλειση των δοντιών και μειώνει τον κίνδυνο μελλοντικών οδοντικών προβλημάτων όπως τερηδόνα, ουλίτιδα, κ.α.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ορθοδοντική για Παιδιά

Ακόμη κι αν σε εσας τα δοντάκια του παιδιού σας φαίνονται "ίσια" ενδέχεται να κρύβονται λειτουργικά προβλήματα, που ο Ορθοδοντικός μπορεί να ανιχνεύσει.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μέχρι πότε μπορώ να υποβληθώ σε ορθοδοντική θεραπεία;

Δεν υπάρχει χρονικό όριο για την ορθοδοντική θεραπεία.  Ο ειδικευμένος ορθοδοντικός σας εξετάζει όλα όσα χρειάζονται για τη δημιουργία του εξατομικευμένου θεραπευτικού σας σχεδίου.

Η ηλικία, ωστόσο, δεν αποτελεί περιοριστικό παράγοντα.

Image

Μιλήστε άμεσα στον Ορθοδοντικό μας

Αποκτήστε κι εσείς ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο, σε όποια ηλικία κι αν είστε.

Dr Manos Clinic

Αρχική

Ο Ορθοδοντικός

Υπηρεσίες

Blog

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

Ανδρέα Παπανδρέου 35, 16675 - Γλυφάδα

Ε: dralexmanos@gmail.com

 

Ωράριο Λειτουργίας

Το Οδοντιατρείο λειτουργεί καθημερινά κατόπιν ραντεβού.

Δευτέρα - Παρασκευή: 13.00 - 21.00

Ακολουθήστε μας

© 2024 Dr. Manos Clinic Website Design by DentalMarketing.gr